Velkommen til vår side!

Høsten 2019 starter vi opp damelag på Skjetten. Vi er en gjeng med håndballglade jenter som har spilt håndball i mange år i ulike klubber og på ulike nivåer. Flere av oss har deltatt på veteran-NM for Fjellhammer de siste årene og har hatt et ønske om å spille sammen på klubbnivå for å holde kroppen litt i gang. Noen av oss har spilt litt i J33 serien de siste sesongene, mens en del ikke har tatt i en håndball på noen år. I tillegg synes vi det er en veldig fin mulighet til å opprettholde kontakten og ha det sosialt sammen. På NM i fjor høst ble vi enige om å samle troppene og forsøke å få til et damelag fra 2019.

Nå er vi påmeldt i 6.divisjon fra høsten og foreløpig har 19 spillere meldt sin interesse for å være med. Dette er spillere fra både Skjetten, Skedsmo, Fjellhammer og nærområdet. De fleste av oss har mange jern i ilden og ønsker å være en så stor gruppe at man med god samvittighet kan stå over en kamp om det er andre ting som foregår samtidig.

Vi kommer til å ha treningstid i Skjettenhallen en gang i uka. Vi styrer kamper og treninger selv. Vi forsøker vi å få flyttet flest mulig helgekamper til treningstiden i uka.

Er det flere på Skjetten som har spilt håndball tidligere og ønsker å ta opp igjen tråden? Dere er hjertelig velkommen til å være med oss fra høsten av.