Forberedelse til dugnad i Skjettenhallen

På denne siden finner du informasjon om hvordan et håndball arrangement i Skjettenhallen skal utføres.

Bemanning

Laget som har dugnad må ha følgende bemanning:

  • Kampansvarlig 1 person
  • Tilsynsvakt 1 person
  • Sekretariat 2 personer
  • Kiosk 2 personer
  • Billettsalg 1 person

Ved lengre arrangement bør man sørge for avløsning av de forskjellige rollene.

For å sikre et vellykket arrangement er det svært viktig at alle har satt seg godt inn i sin rolle og vet hvordan den skal gjennomføres. Oppgavene er beskrevet i instruksene på skjettenhandball.no, men spesielt sekretariatet krever at man har gjennomgått opplæring i senere tid. Ved behov for opplæring eller om du bare lurer på noe er det bare å ta kontakt med de dugnadsansvarlig på laget ditt.

Forberedelse til dugnad

  • Sette opp vaktliste med hvem som skal ha hvilke rolle til hvilke tid, forsikre dere om at alle kjenner oppgaven de skal utføre.
  • Sette opp oppsett for garderobene gjennom dagen. Oppsettet kan skrives på tavlen i gangen eller skrives ut på lapper som henges på garderobedørene. Husk å angi tid får når hvert enkelt lag får tilgang til garderoben og når de må være ute. Unngå å blande gutter og jenter.
  • Avtal tid for å hente arrangementskassene fra styreleder / styret i god tid
  • Sjekk arrangørdagboken på handball.no et par dager før arrangementsdagen for å være sikker på at det ikke er blitt endringer i kampoppsettet. Ta kontakt med styret dersom dersom du er usikker på hvor du finner arrangementsdagboken.

Oppmøtetid

Alle dugnadsvakter møter opp til avtalt tid i henhold til dugnadsoversikten. Lagets dugnadsansvarlig setter opp fordeling av vakter i vaktlisten.

Oppmøte er minst 1 timer og 30 minutter før første kamp starter. Husk at lagene ofte kommer 1 time før kampstart.

Kake og vaffelrøre

Dugnadsvakter tar enten med vaffelrøre eller kake/gjærbakst i henhold til vaktliste. Vi beregner ca 1 liter vaffelrøre per kamp, oppskrift for vaffelrører finner dere her.

Branninstruks

Alle dugnadsvakter må kjenne branninstruks og evakueringsplan. Hver rolle har sin oppgave ved evakuering. Se hver enkelt instruks.

Ingen dugnadsvakter forlater vakten før dette er avklart med Kampansvarlig. Vi er alle kollektivt ansvarlig for å gjennomføre dugnaden og sørge for at alt forlates slik vi forventer å finne det ved neste dugnad. Det betyr at alle er med til alt er ryddet og avsluttet.

Her finner du instruks for de enkelte rollene: