Sesongstart nærmer seg og de fleste lag er godt i gang med treningene.

Noen lag har «tjuvstartet» med deltakelse i noen turneringer og resultatene derifra lover godt. Jenter 12 kom til semifinalen i Hummelcup der de tapte over Nordstrand som vant hele turneringa. Jenter 14 deltok i helga i Ski Cup som er en cup med nasjonal og internasjonal motstand. De måtte se seg slått av et Larvik lag som også gikk helt til topps. Begge lag gikk ubeseiret gjennom innledende og sluttspill frem til de ble slått ut. Dette lover bra. Frem til jul skal vi ha 6 arrangementsdager i Skjettenhallen og det skal spilles 50 kamper. Møt opp så ser du hvor gøy håndball kan være. Minner om muligheten til å bli fullverdig medlem og da få «gratis» inngang på alle hjemmekamper. (se egen sak) Ønsker alle lag, trenere, dommere og foreldre lykke til i kommende sesong.

Styret i Skjetten håndball