Spond – Skjetten Håndball 2008/2009 barn

Vi tar i bruk Spond som verktøy for å organisere informasjonsflyten mellom trenere/klubb og foreldre denne høsten.

All påmelding vil fremover skje i Appen. En av de siste dagene skal du ha fått invitasjon om å laste ned Appen Spond på mail/sms.

Last ned her

Litt om bruken:

Ordinære treninger: Du vil få en påminnelse om at det er trening 1 dag før treningen. Skal barnet på trening trenger du ikke gjøre noe. Kan dere ikke må dere trykke for avslå på den aktuelle treningen. Kryss av så tidlig som mulig. Sånn at vi kan prioritere hvor mange trenere som skal delta. Husk at de også har fritid.

Mini runde/kamper: Her må du melde fra om dere ønsker å delta. Det vil være tidsfrister på disse påmeldingene. Noen ganger er det også maks antall påmeldinger. Førstemann til mølla prinsippet. Påmeldingen er bindende.

Dugnad/Hallvakter: Her ligger du inne når du har hall vakt. Passer ikke datoen må det bytte innbyrdes. Telefonliste ligger vedlagt. Meld fra til administrator hvem du har byttet med.

Treningstøy/Sokker eller andre fellesbestillinger: Du må melde ifra om dere ønsker å bestille innen fastsatte frister. Det kommer krav om betaling for å få registrert bestilling.

Foreldremøte: Her melder du fra om dere kommer. Det vil være tidsfrister på invitasjonen.

Varsler kommer automatisk. Kan skrus av på instillinger på telefonen. Iphone; Instillinger – varslinger – spond og skru av varslinger.

Vi legger ikke ned Facebook siden – men fravær/påmeldinger her vil ikke bli hensyntatt.

Hilsen trenerne