Skjetten Håndball

«Der gode minner skapes sammen»

Sesongen 2017&2018 er i gang.

Skjetten Håndball ønsker alle spillere, dommere, foreldre og støttespillere velkommen til en ny sesong.

Vi er alle spent på hva en ny sesong bringer, men med det engasjementet jeg opplever blant trenere, foreldre og spillere tror jeg dette blir en flott sesong for Skjetten Håndball.

Vi har nå bikket 200 medlemmer noe som stadig øker, vi har flere lag i seriespill. Pr i dag har vi 14 lag som skal delta i serie og cup spill. Vi skal delta i Regionserien for J13, vi skal ha 2 lag i temaserie. Vi har 3 guttelag i samarbeid med Rælingen noe vi er veldig stolte av. Vi satser på å styrke guttesatsingen ytterligere og håper å få inn flere gutter. Vi har beholdt de dyktige trenerne fra tidligere sesonger. I tillegg har vi engasjert Stian Bjermeland (tidligere LTH trener senest i 2016&2017 sesongen) som trener for guttene.

Stian skal i tillegg fungere som sportskoordinator for Skjetten Håndball. Stian kommer fra stillingen som hovedtrener for Lillestrøm Topphåndball og vi har store forhåpninger om at dette er et riktig og viktig signering for Skjetten Håndball. Vi ønsker Stian velkommen til Skjetten Håndball.

I tillegg har vi engasjert flere andre trenere som har god erfaring og er godt kjent i håndballmiljøet på Romerike.

Vi lanserer i disse dager en ny hjemmeside: www.skjettenhandball.no vi har også lansert et nytt emblem.

Handball_skjetten_logo

Er du tilknyttet klubben eller ønsker å starte med håndball. Gå inn på denne siden og søk etter den infoen du søker. Mangler det noe her ta kontakt så fikser vi det.

Vi har en solid og god økonomi noe som gir oss et grunnlag til å tørre å satse.  Klubben har fått økt antall treningstimer i Skjettenhallen og nesten alle hjemmekamper skal spilles i «hallen vår»

Hver kveld er det aktivitet i hallen, og tar du turen i hallen møter du alltid blide, engasjerte trenere og barn som spiller håndball.

På vegne av hele styret i Skjetten Håndball ønsker vi med dette alle i og rundt klubben lykke til i sesongen 2017&2018.  Vi ses i hallen på trening eller kamp.

«Der gode minner skapes sammen»

Hilsen

Terje Mathiesen

Styreleder Skjetten Håndball